ostematrix shaklee

now browsing by tag

 
 

Testimoni Jujur Kesan Pengambilan OsteMatrix Shaklee

ostematrix Shaklee

Salam Semua,   Ni mama fas nak cerita la sikit kan, pengalaman lepas amalkan Shaklee laa, kira testimoni Ostematrix Shaklee gituuu…hehehe…baru best…dah makan lepas tu rasai perbezaan dan perubahan…bolehla cerita…betul tak….baru real bak kata omputih…takde main tipu-tipu…tak baik tau…hehehe…oklah…kita teruskan….Ini dikira sebagai testimoni jujur dari mama fas sendiri kesan dariRead More

Ostematrix Shaklee Sumber Kalsium Paling Mudah Diambil dan Diserap Badan Selain Minum Susu

sumber kalsium

Berita baik sangat bagi mereka yang dok bising-bising tak lalu dan tak suka nak minum susu. Hehehe..Kalau anda antara kalangan mereka yang tak lalu nak minum susu tapi nak jaga tulang yang sihat, gigi yang kuat, nak cukupkan keperluan kalsium harian maka ambillah Ostematrix Shaklee. Ostematrix Shaklee adalah sumber kalsiumRead More

Pengalaman Sendiri Pertama Kali Berpantang dengan Set Bersalin Shaklee

Set berpantang shaklee, set bersalin shaklee

Salam semua.. Putera mama fas Muhammad Ameer sudah 2 bulan dilahirkan. Sekejap je masa berlalu kan. Tup tup dah 2 bulan. Alhamdulillah, semuanya dalam keadaan baik . Jadi, hari yang best ni mama fas nak share sikit pengalaman pertama mama fas sendiri berpantang dengan Set Bersalin Shaklee atau Set BerpantangRead More

ˆ