Pengedar Shaklee

now browsing by tag

 
 

Menggapai Impian Dalam Shaklee

Assalamualaikum..harini cuma nak kongsi dengan pembaca tersayang tentang harapan mama fas dan impian dalam Shaklee. Sejak meletakkan Shaklee sebagai sumber kerjaya kedua selain berjaya dengan kerjaya pertama sebagai surirumah..hehehe, mestilah kita nak kerjaya kita tu mampu memberi perubahan yang besar dalam hidup malah menjadikan hidup ini lebih indah, bahagia danRead More

13 Sebab Kenapa Saya Pilih Bisnes Shaklee Online

shaklee-natural-safe

Mama fas suka sangat nak share pasal Shaklee dan bisnes Shaklee dengan anda semua. Kalau boleh nak anda semua pun jatuh cinta dan pilih Shaklee macam Mama fas jugak. Mama fas mula tahu pasal Shaklee pun agak terlewat dari orang lain iaitu tahun 2010 tapi tahun 2013 baru start gunaRead More

Puas Hati Dan Selamat | Beli Shaklee Online Terus Dari HQ Shaklee

eli-shaklee-online-terus-dari-hq-shaklee

Bismillah. Hampaa..nak habaq ni, kalu hampa nak beli Shaklee Online, boleh la beli terus dari HQ Shaklee. Bukan apa, ada yang risau kot-kot mama fas juai stok lama kan….tapi setakat ni alhamdulillah, stok mama fas memang sentiasa bertukar tangan..habis order, habis order…cuma ada stok tertentu yang mama fas akan orderRead More

Kenapa Saya Pilih Produk Shaklee Untuk Keluarga Saya?

pengedar-shaklee-produk-shaklee

Mengimbas kembali kenangan macamana mama fas boleh pilih dan guna produk Shaklee ni ialah atas  sebab nak cari supplemen untuk mak abah mama fas dan juga untuk kulit kusam mama fas. Dalam dok cari-cari dalam pak goggle tu, tersangkut pulak dengan satu pemilik blog yang kini merupakan upline mama fasRead More

Pengalaman Sendiri Pertama Kali Berpantang dengan Set Bersalin Shaklee

Set berpantang shaklee, set bersalin shaklee

Salam semua.. Putera mama fas Muhammad Ameer sudah 2 bulan dilahirkan. Sekejap je masa berlalu kan. Tup tup dah 2 bulan. Alhamdulillah, semuanya dalam keadaan baik . Jadi, hari yang best ni mama fas nak share sikit pengalaman pertama mama fas sendiri berpantang dengan Set Bersalin Shaklee atau Set BerpantangRead More

Ramainya Ahli Shaklee Tetapi Adakah Semua Ahli Shaklee Itu Sama?

Salam Sejahtera, Kisahnya begini…masa mama fas dok sembang-sembang dengan kakak-kakak mama fas, pasal bisnes MLM….terkeluarla kata-kata ni….ish….ramainya ahli Shaklee macam cendawan yang tumbuh selepas hujan…macam mana nak bisnes Shaklee kalau semua dah jadi ahli…     Lagipun di kalangan sedara mara, adik beradik mama fas pun ada yang sudah jadiRead More

Peluang Buat Duit Dari Rumah Untuk Tambah Pendapatan

Pengedar Shaklee Kedah,bisnes Shaklee

Mmm…topik agak menarik untuk mama fas kongsikan hari ni…Sebenarnya sebagai seorang suri rumah macam mama fas ni kekadang teringin juga untuk bekerja semula…bukan apa…sekurang-kurangnya dapat juga ringankan beban suami…tetapi tak sampai hati pulak nak tinggalkan putera puteri tersayang yang comel-comel ni pada jagaan orang lain…nak tak nak mama fas jadikanRead More

Pengedar Shaklee Jitra, Alor Setar, Kedah Terbaik Pilihan Anda

Assalammualaikum, Hai…Nama saya adalah Fasihah Abdul Shukor. Panggil mama fas saja. Mama fas adalah Pengedar Shaklee Jitra, Alor Setar, Kedah. Mama fas membuat bisnes online Shaklee sepenuh masa dan merupakan suri kepada En Mohd  Ikhsan yang baik hati dan penyayang. Merupakan mama kepada 3 orang anak-anak syurga yang sangat bijak,Read More

ˆ