5 Sebab Set Bersalin Shaklee Bagus Untuk Ibu Lepas Bersalin

set bersalin shaklee, set berpantang Shaklee, set lepas bersalin Shaklee

Salam Sejahtera mommies dan bakal mommies sekalian…

 

Entri mama fas kali ini berkisar tentang Set Berpantang Shaklee. Oleh itu mama fas ingin senaraikan 5 sebab kenapa Set Bersalin Shaklee bagus untuk ibu lepas bersalin atau berpantang. ” Betul ke Set Bersalin Shaklee atau Set Berpantang Shaklee ni bagus untuk ibu berpantang?” Betul ke boleh banyakkan susu ibu? Betul ke Set Bersalin Shaklee boleh bantu ibu berpantang pembedahan sembuh dengan cepat? Nak ambil jamu ke atau set bersalin Shaklee? Banyaknya soalan…

 

 

set bersalin shaklee, set berpantang Shaklee, set lepas bersalin Shaklee
Itulah persoalan yang banyak kami terima tentang Set Bersalin Shaklee atau Set Berpantang Shaklee. Pastinya para mommies sekalian sedang mencari dan menantikan jawapannya kan.
Jangan risau-risau…Tarik Nafas panjang-panjang dan bersedialah untuk mendapatkan jawapan dalam entri mama fas kali ni ye.

 

 

Sebenarnya perkongsian ni bukanla sebab mama fas jual produk Shaklee. Tidak sama sekali. Tapi ini adalah perkongsian melalui pengalaman. Mama fas ada 3 orang anak soleh solehah. Sudah 3 kali berpantang. Baru 3 kali la…orang lain lagi banyak pengalaman ye tak.

 

 

Berikut adalah 5 Sebab Set Bersalin Shaklee Bagus Untuk Ibu Lepas Bersalin

 

 

 

1- Set bersalin Shaklee adalah pilihan terbaik kerana ia BOLEH diambil oleh ibu yang bersalin normal atau bersalin secara pembedahan.

 

 

Rangkaian Set Bersalin Shaklee mengandungi semua keperluan zat atau nutrient yang diperlukan ibu lepas bersalin. Zat-zat yang seimbang sangat perlu dalam mempercepatkan proses kesembuhan dalaman dan luaran ibu.

 

 

Di samping memelihara kesihatan ibu ia juga memberi manfaat bersama dengan bayi yang dilahirkan. Bayi juga mendapat khasiat dan zat yang sempurna yang diperolehi melalui susu ibu. Ini bagi memastikan ibu dan bayi berada dalam keadaan sihat sejahtera.

 

 

 
2- Set Bersalin Shaklee bukan jamu jadi ia sangat selamat untuk ibu yang menyusu bayinya walaupun bayi mempunyai masalah Jaundis.

 
Sebenarnya adalah sangat baik sekiranya ibu meneruskan pengambilan Set Bersalin Shaklee walaupun bayi anda mengalami masalah jaundis.

 

 

Alfalfa Shaklee sebenarnya membantu ibu dalam meningkatkan pengeluaran susu ibu. Bayi yang mengalami jaundis pula perlu disusukan sekerap yang boleh. Seterusnya bayi akan berak dengan lebih kerap. Berak yang kerap inilah antara proses yang membantu menurunkan jaundis bayi. Khasiat Alfalfa Shaklee yang juga diterima bayi melalui susu ibu juga boleh menurunkan jaundis bayi. InsyaAllah.

 

 

 

 

3- Kelebihan Set Bersalin Shaklee ialah ia 100% semulajadi, halal  dan mudah diambil.

 
Setiap vitamin Shaklee adalah bersifat alami kerana dihasilkan dari sumber semulajadi bukan sintetik.

 

 

Produk Shaklee juga diyakini seluruh dunia sejak 50 tahun dahulu.  Jadi, nikmatilah khasiat supplemen Shaklee tanpa rasa bersalah atau ragu-ragu.

 

 

Pil-pil Shaklee juga mudah ditelan. Walaupun ada setengah pil Shaklee bersaiz agak besar tapi tetap mudah ditelan.

 

 

 

 

4- Harga Set Bersalin Shaklee adalah berpatutan dengan manfaat yang bakal ibu-ibu perolehi
Setiap produk keluaran Shaklee adalah SANGAT SANGAT BERKUALITI.. Sudah la BERKUALITI serta SEMULAJADI, untuk habiskan sebotol vitamin pun boleh tahan 3-4 bulan.

 

 

Sebagai contoh 1 biji Sustained Release Vita-C Plus sahaja baru berharga RM0.50. Jika diambil sekali sehari, 1 botol SRC bertahan sehingga 6 bulan. Sangat-sangat berbaloi.

 

 

 

 
5- Set Bersalin Shaklee atau Set Berpantang Shaklee juga boleh diteruskan pengambilannya walaupun setelah habis berpantang

 
Apa yang bestnya, produk Shaklee boleh diteruskan pengambilannya sebagai rutin harian walaupun selepas proses berpantang.

 

 

Sebaiknya dari sebelum hamil lagi sudah digalakkan untuk mengambil supplemen sebagai penjagaan kesihatan yang optimum.

 

 

Haaa…Jimat ke jimat….hehehe

 

 

 

Banyak lagi kelebihan Set Bersalin Shaklee untuk manfaat kesihatan ibu dan anak.

 

 

 

Nak tau lebih lanjut, boleh whatsapp mama fas di 012 – 4686513

 

 

Senarai Harga Produk boleh rujuk DI SINI

 

 

sharing is caring

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

ˆ