5 Sebab Utama Saya Pilih Bisnes Shaklee Online.

Bagi anda yang sekarang ni mencari-cari peluang untuk buat bisnes online, mungkin anda boleh pilih bisnes Shaklee Online sebagai platform untuk menjadikannya sebagai sumber pendapatan. Terutamanya bagi anda yang dah pernah makan supplemen Shaklee, dah rasa manfaatnya ada baiknya anda kongsi pula dengan orang lain dan buat bisnes Shaklee online..:)

 

bisnes-shaklee-online

 

Perkara yang sama juga berlaku pada mama fas.:) Mula-mula makan kemudian terus jatuh cinta dengan supplemen Shaklee. Suka sangat tau! Dah makan sendiri, rasa serasi dan best ja. Badan pun rasa bertenaga.

 

 

 

Kemudian start sharing, dari situ la bermulanya bisnes Shaklee. Jatuh cinta lagi bila dapat bantu orang rasa manfaat macam yang kita rasa. Secara ringkasnya ada 5 sebab utama kenapa mama fas pilih bisnes Shaklee online.

 

 

 

5 Sebab Utama Mama fas Pilih Bisnes Shaklee Online.

 

 

  1. Produk Berkualiti

 

 

shaklee-vitalized-minerals

Produk Shaklee dicipta oleh seorang doktor iaitu Dr Forrest C Shaklee. Produk pertama Shaklee adalah Vitalized Minerals yang telah dicipta sejak 101 tahun dulu. Kini masih lagi wujud dengan nama Vita-Lea. Agak-agaklah, ada ka produk supplemen semulajadi lain yang masih bertahan sehingga kini walaupun sudah berusia beratus-ratus tahun..??.mmmmmmm…….:)

 

Produk Shaklee bukan saja merangkumi kesihatan malah juga merangkumi penjagaan rumah yang sihat, kecantikan malah produk Shaklee juga melibatkan peluang bisnes.

 

 

 

  1. Konsep Sharing-MLM

jaringan group

Shaklee merupakan syarikat MLM pertama berasaskan nutrisi semulajadi. Sungguhpun berkonsepkan MLM, tiada istilah menindas atau orang atas yang untung. Siapa yang berusaha, dia yang dapat. Shaklee juga tidak pernah gagal membayar bonus kepada pengedarnya sejak 60 tahun. Yang bestnya, sistem pembayaran bonus Shaklee juga telah dipatenkan. Makanya tidak boleh sesiapapun yang boleh ciplak sistem pembayaran bonus Shaklee ni tau.

 

 

 

  1. Kajian Klinikal atau Landmark Study

 

landmark-study, Kajian klinikal

Mungkin orang tak berapa kisah dengan landmark study atau kajian klinikal ni. Biasa orang lebih suka kepada testimony. Tapi Shaklee ada kedua-duanya. Testimoni Shaklee biasanya diberikan secara sukarela oleh mereka yang telah menggunakan produk Shaklee dan merasai sendiri perubahan pada diri mereka tanpa perlu ditaja.

 

 

Kelebihan dan keberanian lain yang ada pada Shaklee adalah landmark study atau kajian klinikal produk Shaklee yang dijalankan oleh pihak ketiga bukan dari pihak Shaklee. Bukan mudah sesuatu syarikat nak membenarkan kajian ini dilakukan ke atas produk mereka kerana baik buruk hasil laporan akan dihebahkan kepada umum.

 

 

Terdapat lebih kurang 70 kajian klinikal yang boleh dirujuk. Bestnya, hasil kajian ini membuktikan yang produk Shaklee SENTIASA SELAMAT, SENTIASA BERKESAN dan SENTIASA MESRA ALAM dalam jangka masa yang panjang.

 

 

Malah tahap kesihatan sesorang yang mengambil brand Shaklee bertambah baik berbanding mereka yang tidak makan supplemen dan makan supplemen brand lain. Paling menakutkan hasil kajian menunjukkan pengguna supplemen brand lain lebih berisiko tinggi mendapat penyakit dari mereka yang tidak makan supplemen!!! Serammmm kannn…..huhuh

 

 

 

  1. Shaklee Ditunjangi Barisan Para Saintis

barisan-saintis-shaklee

Ini yang best. Tak tau la nak cakap macamana. Rasa yakin sangat bilamana supplemen yang kita makan tu dipantau oleh barisan para saintis yang bukan calang-calang. Lebih kurang 60 orang Saintis Shaklee ni pula adalah dikalangan professor yang mendapat anugerah NOBLE PRIZE. Saintis-saintis inilah yang akan sentiasa, setiap hari memastikan produk Shaklee adalah selamat dan jika ada penambahbaikan merekalah yang akan segera melaksanakan pembaharuan ini.

 

 

 

  1. Shaklee membelanjakan RM1 BILLION untuk R&D setiap produk yang ada

Rasanya belum ada lagi syarikat supplemen yang sanggup melaburkan jumlah wang yang sangat besar semata-mata untuk pengujian penyelidikan dan pembangunan produk. Tapi inilah yang dilakukan Shaklee dari dulu hingga kini bagi memastikan hanya yang terbaik saja dari Shaklee.

 

 

 

Inilah 5 sebab utama secara ringkas kenapa mama fas pilih bisnes Shaklee. Sebenarnya ada banyak lagi sebab kenapa mama fas pilih untuk menjadikan bisnes Shaklee sebagai peluang untuk diri mama fas. Boleh BACA DI SINI.

 

 

Bukan senang nak mendapatkan kepercayaan orang terhadap produk kita malah sanggup menggunakan seumur hidup mereka.

 

 

Hanya produk yang benar-benar selamat dan berkesan saja yang boleh bertahan dalam jangka masa yang lama.

 

 

Mama fas bersyukur kerana memilih menjadi salah seorang dalam ahli keluarga Shaklee.

 

 

Tiada apa yang membezakan antara kami sesama pengedar. Semuanya sangat supportive.

 

 

Mama fas sangat mengalu-alukan kehadiran anda untuk menjadi sebahagian dari kami.

daftar ahli shaklee,selamat datang ke dunia Shaklee

 

Paling bererti bilamana hidup kita dapat memberi manfaat kepada orang lain.:)

 

Hubungi Pengedar Shaklee,set berpantang shaklee, set bersalin shaklee Kedah, Jitra

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

ˆ