Archives

now browsing by author

 

Set Mengandung Shaklee 2018 | Pilihan Para Ibu Bijak

Ibu-ibu tengah survey Set Mengandung Shaklee ya..:) Apa kata bapa mithali hadiahkan la Set Mengandung Shaklee ni untuk isteri tercinta yang tengah mengandungkan permata hati tu kannn.   SET MENGANDUNG SHAKLEE     Cabaran Ketika Mengandung   Banyak cabaran dan situasi yang dilalui bagi setiap ibu dalam melalui proses mengandungRead More

Cara Atasi Hb Rendah Semasa Mengandung

hb rendah semasa mengandung

Isu hb rendah semasa mengandung ni memang selalu sangat  dengar. Bukan dengar ja, Ma Fas sendiri pun pernah alami hb rendah semasa mengandung ni bila masuk kandungan 5 bulan ke atas..huhu. Jadi, bagi para ibu yang tengah mengandung tu jangan rasa diri ibu sorang-sorang ja yang alami ya. Tapi, janganRead More

Vivix Shaklee : Harga, Kelebihan dan Testimoni

vivix shaklee pati antioksidan

Dua bulan berturut-turut ada promosi Vivix Shaklee. Wowww sungguh la. Tapi, bulan Disember ni pembelian Vivix Shaklee ada penjimatan berganda-ganda gempaknya tau!!!,         Ok la..Entri kali ni adalah berkaitan Vivix Shaklee yang Ma Fas nak sangat share dengan uolss. Mungkin serba sedikit tambahan info Vivix yang uolssRead More

Pengedar Vivix Shaklee COD Kedah | Agen Vivix Shaklee Pos Seluruh Malaysia

Saya Fasihah, Pengedar Vivix Shaklee COD Kedah dan Agen Vivix Shaklee Pos Seluruh Malaysia. Saya bukan Pengedar Vivix Shaklee biasa-biasa, saya mendapat bimbingan dari doktor pakar nutrisi dan dibimbing oleh Master Shaklee yang berpengalaman 20 tahun dalam Shaklee. Itulah kelebihan saya sebagai Pengedar Vivix Shaklee COD Kedah dan Stokis Vivix Shaklee PosRead More

7 Ubat Kencing Manis Berdasarkan Petua Tradisional

Biasanya petua dikaitkan dengan pengambilan akar kayu dan daun herba . Kali Ma Fas nak kongsi tentang ubat kencing manis berdasarkan petua tradisional. Pernah juga tulis pasal petua kencing manis DI SINI. Kita sedia maklum orang yang mengidap kencing manis atau diabetis ada tanda-tanda awal yang boleh dikenalpasti. Tentang simptomRead More

Petua Kencing Manis Yang Boleh Diamalkan

petua kencing manis

Sebelum ni Ma Fas pernah cerita pasal simptom orang yang ada kencing manis DI SINI. Tapi  harini Ma Fas nak cerita tentang petua kencing manis pulak. Yala..macam-macam petua kita dengar dari orang perseorangan atau dari pengalaman pengidap kencing manis. Ada yang serasi maksudnya, bacaan gula tu turun, malah ada yangRead More

Simptom Kencing Manis Peringkat Awal

kencing manis

Ada di kalangan saudara Ma Fas yang mengalami penyakit diabetis atau kencing manis. Pada awalnya mereka tak sedar pun yang mereka sudah ada simptom kencing manis. Bila dah disahkan melalui ujian darah baru tau yang selama ni mereka dah ada kencing manis. Kalau Ma Fas sembang-sembang dengan jiran-jiran atau kawan-kawanRead More

Khasiat Peria Katak : Bantu Turunkan Kadar Gula Dalam Darah

khasiat peria katak

Siapa pernah makan peria katak? Baru-baru ni ada orang bagi kat Ma Fas peria katak ni. Buahnya tak berapa besar pun. Tapi khasiat peria katak ni sangat bagus untuk kesihatan. Kalau selalu diamalkan ia dapat mengurangkan kadar gula dalam darah bagi mereka yang ada penyakit kencing manis atau diabetis. KalauRead More

Resepi Peria Katak Goreng Mak L Sempoi

Wahh..plan nak masak apa esok uoolllss.. 😁 Harini saja syok syok nak up resepi peria katak goreng..Ma fas tau..banyak dah orang up resepi peria katak..tapi ni Ma fas up untuk simpanan dan rujukan sendiri akan datang…hihi Sebenarnya, ada sorang jiran Ma fas ni. Ma fas panggil dia Mak L..Mak LRead More

Supplemen Terbaik Malaysia Untuk Kesihatan

saintis shaklee

Salam 1 Dunia..Sebenarnya Ma Fas nak cerita pasal supplemen terbaik untuk kita  semua. Kalau anda masih mencari-cari supplemen apa nak amal, suka Ma Fas nak sarankan untuk ambil supplemen terbaik Malaysia ni untuk kesihatan anda. Haaa…supplemen apa tuu??     Tentulah supplemen terbaik dari Shaklee. Kenapa Shaklee pulak. Tentu andaRead More

ˆ