Perbezaan Shaklee

now browsing by category

 

Set Mengandung Shaklee 2018 | Pilihan Para Ibu Bijak

Ibu-ibu tengah survey Set Mengandung Shaklee ya..:) Apa kata bapa mithali hadiahkan la Set Mengandung Shaklee ni untuk isteri tercinta yang tengah mengandungkan permata hati tu kannn.   SET MENGANDUNG SHAKLEE     Cabaran Ketika Mengandung   Banyak cabaran dan situasi yang dilalui bagi setiap ibu dalam melalui proses mengandungRead More

Cara Atasi Hb Rendah Semasa Mengandung

hb rendah semasa mengandung

Isu hb rendah semasa mengandung ni memang selalu sangat  dengar. Bukan dengar ja, Ma Fas sendiri pun pernah alami hb rendah semasa mengandung ni bila masuk kandungan 5 bulan ke atas..huhu. Jadi, bagi para ibu yang tengah mengandung tu jangan rasa diri ibu sorang-sorang ja yang alami ya. Tapi, janganRead More

7 Ubat Kencing Manis Berdasarkan Petua Tradisional

Biasanya petua dikaitkan dengan pengambilan akar kayu dan daun herba . Kali Ma Fas nak kongsi tentang ubat kencing manis berdasarkan petua tradisional. Pernah juga tulis pasal petua kencing manis DI SINI. Kita sedia maklum orang yang mengidap kencing manis atau diabetis ada tanda-tanda awal yang boleh dikenalpasti. Tentang simptomRead More

Simptom Kencing Manis Peringkat Awal

kencing manis

Ada di kalangan saudara Ma Fas yang mengalami penyakit diabetis atau kencing manis. Pada awalnya mereka tak sedar pun yang mereka sudah ada simptom kencing manis. Bila dah disahkan melalui ujian darah baru tau yang selama ni mereka dah ada kencing manis. Kalau Ma Fas sembang-sembang dengan jiran-jiran atau kawan-kawanRead More

Khasiat Peria Katak : Bantu Turunkan Kadar Gula Dalam Darah

khasiat peria katak

Siapa pernah makan peria katak? Baru-baru ni ada orang bagi kat Ma Fas peria katak ni. Buahnya tak berapa besar pun. Tapi khasiat peria katak ni sangat bagus untuk kesihatan. Kalau selalu diamalkan ia dapat mengurangkan kadar gula dalam darah bagi mereka yang ada penyakit kencing manis atau diabetis. KalauRead More

GLA COMPLEX SHAKLEE Lebih Baik Dan Berkesan Dari Evening Primrose Oil

gla complex shaklee

Selalu orang perempuan cari EPO atau Evening Primrose Oil untuk kesihatan wanita. Shaklee pun ada juga supplemen macam EPO iaitu GLA Complex Shaklee tapi lagi bagus kesannya dari EPO tu. Dalam EPO yang biasa orang beli, ada bahan aktif  ni la iaitu GLA singkatan kepada Gamma Linoleik Acid sejenis sebatianRead More

Kebaikan DTX Complex Shaklee Untuk Kesihatan Hati

Pernah sorang customer Ma fas, Pakcik M datang rumah untuk beli produk Shaklee dan dia ceritakan pengalaman mengamalkan DTX Complex Shaklee ketika mengalami masalah hati kecut..ya..hati pakcik ni menjadi kecut. Mengikut kisah pakcik M, dia mula sakit dia lepas balik dari oversea dulu. Waktu tu, pakcik M masih muda iaituRead More

Kenapa Perlu Memilih Shaklee Collagen Powder?

Shaklee Collagen Powder Ingredients

Assalamualaikum. Uolls ada ambik kolagen? 🙂 Kalau ada yang belum, cer ambik Shaklee Collagen Powder. Kenapa? Apa yang membezakan Shaklee Collagen Powder dengan kolagen lain di pasaran? Ni Ma fas nak kongsi dengan uolls semua la ni kenapa Shaklee Collagen Powder ni sangat istimewa. Anda boleh juga baca berkaitan ShakleeRead More

Pengalaman Pesakit SLE Menggunakan Vivix Shaklee

Vivix Shaklee

Alhamdulillah. Pada 14hb November 2016, mama fas diberi peluang oleh Allah untuk membantu seorang pesakit SLE yang terpaksa menjalani rawatan dialisis ekoran kegagalan fungsi buah pinggang. Mama fas telah dihubungi oleh Pakcik Wan untuk bertanyakan berkenaan produk Vivix Shaklee yang dikatakan dapat membantu isu yang dialami oleh anaknya.   SebenarnyaRead More

Landmark Study Shaklee Bukti Shaklee Terbaik Di Dunia

Assalamualaikum. Sebelum ni mama fas ada share tentang Landmark Study Shaklee yang Pertama DI SINI. Tapi kali ni nak cerita Landmark Study II yang lagi best iaitu pembuktian pada tahap molekular iaitu bukan pada tahap fizikal sahaja. Kajian klinikal kedua ini adalah kajian paling mahal dalam industry supplemen.    Read More

ˆ