Daftar Ahli Shaklee Untuk Dapat Harga Ahli Dan Hak Eksklusif Ahli Shaklee

Assalammualaikum dan Salam ceria,

Baru-baru ni ada orang bertanya pada mama fas tentang daftar ahli Shaklee, kalau saya nak beli produk Shaklee pada harga ahli boleh? Selain itu apa kelebihan jadi ahli Shaklee ni. Jadi, apa kata mama fas cerita la sikit cara macam mana nak daftar ahli Shaklee supaya dapat harga ahli dan hak eksklusif ahli Shaklee.

 

 

daftar ahli shaklee,selamat datang ke dunia Shaklee

 

Paling penting sebenarnya adalah untuk mendapatkan Hak Eksklusif sebagai ahli Shaklee itu sendiri.

 

 

Jadi, bila sudah menjadi pengguna Shaklee maka seharusnya anda mendaftar sebagai ahli Shaklee untuk mendapatkan hak eksklusif itu.

 

 

Bila mendapat Hak Eksklusif Shaklee bermakna lebih dari harga jimat yang boleh anda dapat. Bukan kumpul-kumpul point saja. Malah ada lagi peluang-peluang lain lagi yang boleh anda dapat.

 

 

Makanya, kesimpulan dan jawapan kepada persoalan di atas, DAFTARLAH SEBAGAI AHLI SHAKLEE UNTUK DAPAT HARGA AHLI. Tak tau caranya, boleh rujuk SINI ya.

 

 

Yela…mama fas pun faham..biasanya kita tak kisah pun yang lain-lain tu kan…janji dapat beli harga jimat…lain-lain yang best kita tak kisah….macam mama fas jugak la sebelum-sebelum ni….kalau boleh semua benda yang nak dibeli pada harga jimat….lagi-lagi suri rumah macam mama fas ni…

 

 

Tetapi terus-terang mama fas cakap, mama fas terus mendaftar sebagai ahli bagi apa saja produk yang mama fas nak beli dengan harga harga ahli. Hehehe. Dalam beg penuh dengan kad ahli..tapi hampir kesemuanya perlu di renewkan tiap tahun. Dengan Shaklee je tak pernah renew malah produk Shaklee jugala yang mama fas tak pernah putus order…

 

 

Lagipun tak rugi adik-adik sekalian… Kalau kita boleh daftar ahli kat supermarket macam kat Jitra ni ada supermarket Yawata, ada Aneka contohnya kan kemudian renew tiap tahun walaupun sekadar RM5 semata-mata untuk kumpul point, untuk dapat harga murah bila ada promosi dan dengan point terkumpul tu la untuk tebus barang, jadi apalah sangat daftar ahli Shaklee yang cuma perlu dibayar sekali seumur hidup kan.

 

 

Mengikut pengalaman mama fas berhadapan dengan pelanggan, bagi yang sebelum ni pernah makan supplemen Shaklee tapi belum daftar, mereka akan mendaftar juga akhirnya sebagai ahli Shaklee. Sebabnya keberkesanan yang mereka rasai akan mendorong mereka untuk membuat pembelian berulang samada untuk diri sendiri mahupun untuk ahli keluarga yang lain.

 

 

Lagikan kita nak beli supplemen untuk jaga kesihatan kita jugak…supplemen semulajadi yang sudah diyakini lebih dari 50 tahun….Vita-Lea Shaklee sendiri sudah berusia 100 tahun!!! Kalau kita boleh beli kasut, beg tangan, handphone yang rega dia ratus-ratus, ribu-ribu…rasanya jadi ahli Shaklee ni lebih dari mampu la kan…..kenyit sebelah mata ja…..hehehehe….

 

 

Tapi apa nak heran….kesedaran kita di Malaysia untuk menjaga kesihatan masih rendah….kita rasa terketar-ketar dah bila nak bawa keluar duit RM100 demi kesihatan yang WAJIB kita jaga ini sebaik mungkin…kerana tubuh kita ni hak Allah…Nak tak nak kita perlu jaga sebaik mungkin….kerana, selagi kita sihat dengan izin-NYA, kita mampu melakukan ibadah kepada Allah dengan sempurna…

 

 

Tapi berbeza pula bila kita nak bawa keluar duit RM 500 hanya untuk satu beg tangan yang kita idamkan….Laju je bawa keluar tanpa banyak soal…mungkin ianya sebagai terapi sebab membeli-belah mampu memberi kegembiraan kepada kita…tapi dari sudut kesihatan…kita kata ja nak jaga kesihatan…..tapi bila nampak je rega Vitamin C  sebotol pun dah nak pengsan, pastu botol-botol vitamin Shaklee pun dah macam nampak hantu….hehehe

 

 

Cara daftar ahli Shaklee pun mudah sangat. Tetapi anda perlu menghubungi seorang pengedar sah Shaklee berdaftar untuk daftarkan anda. Sebab apa? Kerana anda perlu ada seorang sponsor atau mak atau mama atau papa atau ayah… yang mana anda boleh rujuk sekiranya ada apa-apa persoalan…hehehe

 

 

BERAPA BAYARAN YANG PERLU DIKELUARKAN UNTUK DAFTAR AHLI SHAKLEE?

 

 

– YURAN CUMA RM 69 + caj penghantaran kit RM11 = RM80 (sangat-sangat berpatutan… )

 

– SEUMUR HIDUP (sangat-sangat berbaloi…)

 

– dapat supplement yang SUPER DUPER TRIPLE BERKUALITI , TERBAIK , 100% SEMULAJADI, HALAL serta LULUS KKM

 

– dah dapat harga jimat dapat lagi CASH REBATE tiap bulan (min 150UV)

 

– boleh dapat untung retail dari harga jualan… KALAU lebih banyak yang anda share dan jual

 

 

BEST ke BEST??

 

 

 

HAK EKSKLUSIF SELEPAS DAFTAR JADI AHLI

 

 

1. DAPAT PENJIMATAN HARGA

 

diskaun, harga jimat

 

– Anda boleh beli semua produk Shaklee pada harga ahli. Harga sama rata sebab dalam Shaklee walaupun kita adalah ahli berstatus pengedar sahaja hingga ahli yang berpangkat tertinggi Master Coordinator dalam Shaklee, harga belian adalah sama.

 

– Setiap pembelian kita jimat antara 20%-30% dari harga runcit setiap botol vitamin Shaklee. Tidak perlu lagi survey harga dari pengedar untuk dapat harga murah tiap kali nak membeli kerana kita sendiri boleh dapat harga yang murah

 

 

 

2. DAPAT KUMPUL POINT BAGI SETIAP BELIAN PRODUK

 

Contoh :

Beli RM 56 >> 12 Point

– Setiap produk Shaklee ada point yang tersendiri. Jadi, tiap kali kita buat belian, kita dapat. Lagi mahal harga produk lagi besar nilai pointnya.

 

– Point yang terkumpul adalah dari hari pertama hingga hari terakhir bulan tersebut. Jika point yang terkumpul melebihi had minimum 150 point atau uv kita akan dapat cash bonus pada 15hb bulan berikutnya.

 

Kita dapat rebat tunai tau yang dimasukkan terus ke dalam akaun bank bukan pi tukar point dengan barang lain macam kat supermarket tu..:)

 

 

 

3. DAPAT AKSES KE WEB ONLINE SHAKLEE

 

website shaklee2u

 

– Special untuk ahli Shaklee sahaja. Kita akan diberi no ID dan kata laluan untuk login ke dalam website Shaklee.

 

– Dalam website ni kita boleh buat belian, daftar ahli baru, periksa jumlah point, makluman terkini dari Shaklee serta jadual-jadual program anjuran Shaklee.

 

 
4. BERPELUANG BUAT BISNES dan MEMBINA EMPAYAR SENDIRI

 

jaringan group

 

SEKALI LAGI, SHAKLEE sama sekali TIDAK MEMAKSA AHLINYA UNTUK BERBISNES.

 

CUMA SHAKLEE ADA MENYEDIAKAN PLATFORM YANG SANGAT MUDAH SEKIRANYA ADA AHLI SHAKLEE YANG INGIN MENJADIKANNYA SEBAGAI SUMBER PENDAPATAN.

 

 

 

 

Sebaik sahaja kita masuk ke dalam Shaklee, percayalah kita akan tidak selamanya untuk menjadi pengguna setia semata-mata. Setelah kita yakin dengan produk Shaklee secara tidak langsung kita akan kongsikan kebaikan Shaklee kepada lebih ramai orang.

 

 

– Dari perkongsian itu la orang akan cari dan dapatkan produk dari kita. Jika kita nak buat stok di rumah atau tidak itu terpulang kepada kita kerana Shaklee juga membuat penghantaran.

 

 

– Kita bukan sahaja dapat mengembalikan kesihatan tetapi juga dapat menjana pendapatan melalui usaha kita membantu menyelesaikan masalah orang lain .

 

 

– Selain itu, perniagaan Shaklee ini juga boleh diwariskan kepada anak-anak kita kelak

 

 

Apa yang bakal kita dapat jika serius berbisnes Shaklee?

 

 

– CASH

 

– CAR BONUS (bukan dapat kereta ye tapi dapat DUIT. Kita pilih kereta impian, Shaklee bayar)

 

– CONVENTION – Tajaan Umrah bertaraf 6 bintang atau Insentif pelancongan antarabangsa. PERCUMA ditanggung oleh SHAKLEE 100%.

 

 

Dengan Shaklee, kita boleh menjana pendapatan tanpa had. Pilih saja berapa angka pendapatan yang kita nak.

 

 

Yang penting apabila ada kemahuan, di situ ada jalan. Usaha yang istiqamah membolehkan kita meraih pendapatan yang tinggi demi mencapai impian untuk kebebasan kewangan kita. Insyaallah.

 

 

Tapi apa yang diceritakan di atas ini hanyalah ringkasan sahaja. Selebihnya kita akan tahu bila kita dah join sebagai ahli barulah kita akan didedahkan dengan segala kelebihan…

 

 

Ingin tahu

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

ˆ