Harga VIVIX Shaklee Murah tak padan dengan Kandungan,Manfaat dan Keberkesananannya

Vivix Shaklee

Salam Sihat,

Nak Vivix Shaklee Murah! Vivix Shaklee oohh Vivix Shaklee !! Waaa…..Vivix Shaklee betul-betul mencetuskan fenomena luar biasa dan menjadi pilihan ramai selain dari Hot Produk ESP Shaklee dan Vitalea Shaklee. Vivix Shaklee sudah terbukti dalam membantu ramai insan untuk sihat. IN SHAA ALLAH.

 

 

Vivix Shaklee,harga Vivix Shaklee Murah,Harga Vivix Shaklee

 

 

Namun dalam dok canang sana sini murah, murah…, ada yang telan air liur melihatkan harga bagi sebotol sirap merah pekat berisipadu 150ml ni. Dok ulang-ulang tengok 3, 4 kali dan fikir 5, 6 kali sebelum betul-betul nak beli.

 

 

Nak Jadi Ahli Shaklee boleh Isi Borang Daftar Online di sini.

 

 

Ikutkan harga bagi sebotol Vivix Shaklee sebenarnya sangat murah dan tak padan dengan kandungan yang ada di dalamnya, keberkesanan yang diterima oleh penggunanya dan manfaat yang tak ternilai buat mereka yang memerlukannya.

 

 

 

Vivix Shaklee adalah produk PALING HIGH CLASS , BERKESAN dan TERBAIK antara rangkaian produk-produk hebat Shaklee.

 

 

 

Jika anda ingin tahu kenapa Vivix Shaklee ni sangat bagus adalah kerana ramuan-ramuan yang terkandung di dalam sebotol Vivix Shaklee ni adalah yang terbaik, anda boleh baca DI SINI.

 

 
Serius, mama fas cakap berdasarkan pengalaman, dan percayalah anda juga akan rasai perbezaan kepada tubuh anda bila anda mengambil walau sesudu kecil Vivix Shaklee. In Shaa Allah. Anda akan berasa lebih bertenaga.

 

 
JIKA kita yang rasa diri masih sihat, tiada penyakit disarankan mengambil Vivix Shaklee 15ml SEHARI, TAHAN hampir SEBULAN  untuk 1 BOTOL Vivix Shaklee.

 

 

 

Ramuan sudah tersedia dengan pelbagai kebaikan dan manfaat pada harga yang SANGAT-SANGAT berbaloi setanding dengan keputusan dan kesihatan yang bakal diperolehi.

 

 

 

JIKA  kita rasa diri kita kurang sihat dan ada penyakit? Bagaimana pula dengan pengambilannya? Jangan risau, ada cara pengambilannya. Setiap pembelian di Duniasuri.com akan disertakan cara pengambilan dan pemakanan EKSKLUSIF dari kami. In Shaa Allah. 🙂

 

 
Sekiranya nak dibandingkan dengan nilai harga sebotol Vivix Shaklee ini berbanding dengan masa dan wang yang kita belanjakan ketika terlantar sakit, barulah kita tahu untuk menilai mana yang lebih penting dan bernilai.

 

 

Semua orang pernah rasa sakit. Tinggal mungkin ada yang tak pernah masuk dan duduk di hospital. Na’uzubillah…kalau boleh kita nak sihat sentiasa. Tapi banyak asbab untuk Allah beri kita sakit. Paling utama supaya kita sentiasa bersyukur kepadaNya.

 

 

 

Sebagai perbandingan nyata..katakan kita berfikir yang nilai sebotol Vivix Shaklee sangat mahal lebih kurang RM500. Pada masa yang sama kita dapat tahu ada satu tempat berubat yang harganya lebih murah cuma mungkin tempatnya agak jauh. Kita sanggup pergi semata-mata kerana harganya murah tapi kesihatan kita masih diuji Allah. Kira-kiranya, kos untuk kita pergi berulang-alik iaitu kos minyak petrol, kos tol, kos masa, kos makan minum sepanjang perjalanan, ditambah pula dengan keletihan rasa-rasanya adakah ia berbaloi? Sihat itu sudah tentu belum pasti sebab perkara sihat, sakit dan sebagainya adalah rahsia Allah SWT.

 

 
TAPIIIII….BUKAN BERMAKSUD mama fas melarang anda untuk pergi berubat. Pergilah…kalau mama fas sendiri pun, mama fas akan lakukan perkara yang sama kerana kita memang dituntut untuk berikhtiar sebelum bertawakal kepada-NYA. Tapi contoh di atas hanya sebagai perbandingan bagi mereka yang suka sangat berkira tentang harga demi kesihatan sendiri walaupun nyawa dihujung tanduk. PASTINYA kita sanggup untuk lakukan apa saja untuk SIHAT. HANYA ketika SIHAT saja kita MAMPU BERIBADAH kepada ALLAH SWT dengan SEMPURNA.

 

Betul ke betul????

 

 

Apakah Sirap Merah VIVIX SHAKLEE itu?

 

 

Vivix Shaklee

 

Sirap Merah VIVIX SHAKLEE merupakan minuman campuran botani yang merupakan revolusi terbaru dari Shaklee dalam pemakanan polifenol.

 

 

 

Apa itu Polifenol?

Polifenol adalah antara bahan terpenting yang terkandung di dalam Vivix Shaklee. Khasiatnya adalah sebagai antioksida serta memberi kebaikan anti-penuaan.

 

 

 

Apakah ramuan-ramuan Vivix Shaklee?

 

 

Vivix Shaklee mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol.

 

Maklumat lanjut boleh baca DI SINI.

 

 

Bagaimana Vivix Shaklee Menjalankan Fungsinya?

Fungsi Vivix Shaklee adalah memperbaiki sistem tubuh yang tempang dari peringkat sel atau DNA.

 

 

 

Apa itu DNA?

 

 

DNA boleh didapati di dalam nukleus. Nukleus pula terletak di dalam sel yang membentuk tisu dan seterusnya organ tubuh. Selain daripada sel, DNA juga ada terdapat di dalam mitokondria. Ia juga merupakan sistem kod genetik manusia. Ia mengandungi set-set arahan biologi yang membentuk keperibadian individu. Maklumat-maklumat ini pula diperturunkan dari satu generasi ke generasi yang lain melalui perkembangan pembiakan (National Institute of Health, 2013).

 

 

 

Vivix Shaklee membantu dalam melambatkan kesan penuaan. Bukan bermaksud melambatkan penuaan. Kita tidak boleh lari dari menjadi tua tetapi kesan menampakkan tua itu boleh dilambatkan. In Shaa Allah.

 

 

Namun dalam persekitaran kini, kita yang masih muda ini kelihatan lebih tua berbanding usia. Banyak faktor yang menyebabkan keadaan ini berlaku. Salah satu faktor yang mempercepatkan penuaan adalah serangan radikal bebas.

 

 

Bagaimana Vivix Shaklee Membantu dalam proses anti-penuaan?

Vivix Shaklee berfungsi dengan 4 cara atau 4 mekanisme penting

 

 

 

1. Mempertahankan Sel

 

Vivix Shaklee Melindungi dan memelihara sel,mempertahankan sel

 

Setiap hari, tubuh kita mengalami kerosakan DNA (salah satunya akibat radikal bebas) yang menyebabkan proses penuaan terjadi begitu cepat. Vivix membantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh kita dan melambatkan proses tersebut.

 

 

 

2. Memberikan Tenaga kepada Sel

 

Vivix Shaklee meningkatkan tenaga sel

 

Salah satu elemen anti-penuaan dalam Vivix Shaklee ialah menggalakkan penghasilan semula mitokondria dalam sel (biru muda). Jisim mitokondria yang tinggi bermakna sel lebih bertenaga. Sel yang bertenaga akan hidup lebih lama dan berfungsi dengan lebih efektif.

 

 

3. Memulihkan Sel

 

Vivix Shaklee membaikpulih semula sel

 

Setiap hari, sel kita menerima hampir sejuta serangan yang boleh merosakkan DNA. Ini menyebabkan gangguan terhadap fungsi dan jangka hayat sel-sel dalam badan.

 

 

 

Vivix melindungi DNA sel daripada rosak, sekaligus menyokong replikasi DNA untuk fungsi sel yang sihat

 

 

 

4.Meningkatkan Prestasi Sel

 

Dalam satu penemuan utama, ujian klinikal terbaru menunjukkan ramuan Vivix Shaklee mengaktifkan satu pengawalan genetik utama yang meningkatkan prestasi sel seterusnya melambatkan pembentukan protein AGE.

 

 

 

Berapa harga sebotol Vivix Shaklee ni?

 

Harga sebotol Vivix Shaklee berisipadu 150ml sebanyak 15ml sehari untuk kegunaan 1-2 bulan pengambilan ialah RM503.50

 

 

 

Antara Lain Kebaikan Vivix Shaklee adalah:

1. Menyokong kesihatan jantung, otak, sistem imun dan sendi

2. Membantu pesakit kanser ( diambil selepas berhenti kemoterapi)

3. Sesuai untuk mereka yang kencing malam, cyst, darah tinggi, jantung, alergik

4. Membantu menurunkan berat badan

5. Membantu menghilangkan ketagihan merokok

6. Mengawal stress

7. Memberikan tenaga

Apa la kiranya kita Hadiahkan sebotol kepada diri sendiri atau suami atau isteri atau mak ayah kita yang tersayang kann….:)

 

 

Nak harga Vivix Shaklee Murah ?

 

Daftar Ahli Di Sini

Boleh hubungi mama fas di talian 012-4686513 untuk sebarang pertanyaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

ˆ