Kebaikan DTX Complex Shaklee Untuk Kesihatan Hati

Pernah sorang customer Ma fas, Pakcik M datang rumah untuk beli produk Shaklee dan dia ceritakan pengalaman mengamalkan DTX Complex Shaklee ketika mengalami masalah hati kecut..ya..hati pakcik ni menjadi kecut. Mengikut kisah pakcik M, dia mula sakit dia lepas balik dari oversea dulu. Waktu tu, pakcik M masih muda iaitu dalam usia 32-33 tahun lebih kurang. Ketika tu memang agak kurang prihatin dengan kesihatan. Hanya tumpu kepada pekerjaan menyebabkan dia sering kurang tidur. Bila dah sakit, baru pakcik M amalkan supplemen di samping berubat di hospital.

DTX Complex Shaklee untuk hati yang lebih sihat

Pakcik M cerita, dia pernah habis berpuluh ribu ringgit dengan membeli supplemen. Tapi waktu tu dia tak ambil tau sangat pun dengan supplemen yang diambil. Orang cakap bagus, dia pun beli. Dia juga pernah beli satu supplemen, harganya lebih dari rm5k..Hinggalah dia bertemu dengan supplemen Shaklee.

 

Alhamdulillah, dengan ikhtiar berterusan dan mengamalkan DTX Complex, hati pakcik M kembali sihat. Sehingga kini pakcik M masih mengamalkan supplemen Shaklee yang lain..

 

Bersyukur dan gembira kan bila mana diri kita atau mungkin orang lain kembali sihat dengan izin Allah atas usaha yang sungguh-sungguh, yakin dan istiqamah.. 🙂

 

Tapi, untuk sihat seperti pakcik M bukanla DTX Complex semata-mata tapi ada juga rangkaian Shaklee yang diambil bersama. Cuma sebagai sharing harini, Ma fas ingin tekankan yang salah satu supplemen yang bagus dalam menjaga hati kita adalah DTX Complex.

 

sharing is caring,pengedar shaklee Kedah,pengedar shaklee Jitra,Alor Setar, Cara menaikkan semangat

 

Hubungi pengedar Shaklee Jitra, Pengedar Shaklee Alor Setar,Pengedar Kedah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
ˆ