Peluang Buat Duit Dari Rumah Untuk Tambah Pendapatan

Pengedar Shaklee Kedah,bisnes Shaklee

Mmm…topik agak menarik untuk mama fas kongsikan hari ni…Sebenarnya sebagai seorang suri rumah macam mama fas ni kekadang teringin juga untuk bekerja semula…bukan apa…sekurang-kurangnya dapat juga ringankan beban suami…tetapi tak sampai hati pulak nak tinggalkan putera puteri tersayang yang comel-comel ni pada jagaan orang lain…nak tak nak mama fas jadikan Shaklee sebagai satu peluang buat duit dari rumah untuk tambah pendapatan.

 

Pengedar Shaklee Kedah, jana pendapatan

 

Sebenarnya kita tidak dipaksa pun untuk buat bisnes atau kena simpan stok sampai ribu riban. Jika anda tengok ramai yang jual berbisnes Shaklee itu adalah kerana kecenderungan mereka sendiri untuk berbisnes. Jadi, tak perlu risau kalau anda cuma ingin jadi ahli semata-mata untuk makan sendiri….:)

 

Kos sara hidup kini semakin hari semakin meningkat….hujan je yang turun..hehehe…betul ke betul…Situasi begini tidak dapat tidak kita kena hadapi jugak…Dari dok mengeluh tak sudah sudah…lebih baik cari jalan macamana nak tingkatkan taraf kehidupan kita…

 

Kenapa mama fas gunakan Shaklee sebagai platform untuk tambah pendapatan?

 

Di samping menyediakan pelbagai jenis makanan tambahan untuk menjaga kesihatan, Shaklee memang turut menawarkan peluang menambah pendapatan untuk sesiapa sahaja yang ingin menjadi rakan kongsi mereka.

 

Pelbagai bonus menarik disediakan Shaklee kepada rakan-rakan kongsi mereka. Bagi Shaklee setiap seorang ahli atau pengedar sah Shaklee adalah dianggap sebagai rakan kongsi. Best ke best jadi rakan kongsi bisnes Shaklee??? Rakan kongsi tau bukan sekadar ahli…hehehehe..bila dah jadi rakan kongsi maka lagi banyakla keistimewaan yang kita dapat…:) Itulah yang dinamakan Hak Eksklusif Ahli Shaklee.

 

Sebenarnya dah banyak jugala MLM yang mama fas masuk..tapi dengan Shaklee je yang terus terang mama fas cakap, paling serius mama fas cebur…. mama fas sememangnya jatuh cinta dan yakin dengan produk Shaklee kerana mama fas serta ahli keluarga mama fas sendiri telah menggunakan dan berpuas hati dengan produk Shaklee. Jadi, menjadi keutamaan mama fas pula untuk membantu lebih ramai orang untuk turut sama mendapat manfaat kesihatan melalui Shaklee sambil-sambil menambah pendapatan melalui Shaklee.

 

Paling penting mama fas sangat seronok berniaga Shaklee sebab perniagaan Shaklee sesuai untuk sesiapa yang ingin memulakan perniagaan tanpa modal yang besar. Dapat tambah duit sambil dapat bantu lebih ramai orang untuk sihat. Sambil tu, yang paling penting dapat jaga dan membesarkan anak-anak sendiri depan mata..best ke best…hehehe

 

Apa kelebihan bisnes Shaklee?

 

Salah satu produk yang Shaklee tawarkan kepada ahli Shaklee yang berdaftar adalah PELUANG JANA PENDAPATAN bersama SHAKLEE.

 

Oleh kerana Shaklee merupakan MLM (Multi Level Marketing) maka sudah tentulah peluang berniaga itu ada seperti syarikat MLM yang lain.

 

Apa yang best sangat MLM Shaklee ni berbanding MLM lain, anda kena masuk dulu dalam Shaklee barulah tahu…hehehe…..

 

Ringkasan kelebihan Shaklee adalah :

 

boleh mulakan bisnes dengan modal yang rendah

 

merupakan syarikat yang kukuh dan stabil selama lebih 50 tahun lebih di pasaran

 

Pengeluar Produk Nutrisi Semulajadi No 1 di US

 

Produk-produk Shaklee berkualiti, HALAL dari ISA dan diiktiraf JAKIM
Ilmu pengetahuan tentang produk dan pemasaran boleh digarap menerusi program pembelajaran berterusan yang disediakan oleh Shaklee atau anjuran bersama para ahli dan Master Shaklee

 

Latihan bisnes dan bengkel nutrisi disediakan oleh Shaklee

 

Bisnes boleh dilakukan secara online atau offline. Ikut keselesaan sendiri

 

Dapat akses ke Shaklee online yang merupakan pejabat mini kita di mana segala urusan pembelian, pendaftaran, info dari Shaklee, Slip gaji dan sebagainya dilakukan secara online

 

Pembayaran gaji atau bonus dibayar setiap 15hb

 

Bisnes Shaklee boleh diwariskan kepada anak-anak kita. Boleh dijadikan sebagai bisnes keluarga.
Shaklee sentiasa tampil dengan promosi bulanan untuk ahlinya mendapat produk pada harga yang lebih rendah

 

Ini cuma sebahagian kecil saja kelebihan yang ada dalam bisnes Shaklee. Selebihnya, bila anda dah join barulah anda tahu dan laluilah setiap kelebihan yang disediakan dengan lapang dada dan gembira.

 

Jika anda seperti mama fas yang sebelum ni mencari-cari kerja atau peluang untuk buat duit dari rumah, JOM sertai kami menjalankan bisnes Shaklee dan tambah pendapatan ..

 

Nak tahu caranya, hubungi mama fas ye..

 

hubungi pengedar shaklee Kedah

 

Paling penting sebelum anda ingin berbisnes dengan mana-mana MLM, anda haruslah jatuh cinta dengan produknya dahulu.

 

Jika anda tidak suka dengan produk MLM yang anda wakili, mana mungkin anda boleh membantu orang lain dengan produk yang anda sendiri tidak pernah gunakan dan rasai perbezaannya bukan..?

 

Ingin daftar sebagai ahli Shaklee?

 

Klik di bawah untuk Borang Daftar Ahli Shaklee Secara Online.

 

daftar ahli shaklee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
ˆ