Penafian

PENAFIAN

 

1) Segala info dan keterangan dalam Duniasuri.com adalah sebagai pendidikan dan komunikasi. Bukan sebagai rawatan khusus untuk merawat segala masalah kesihatan.

 

2) Segala yang tercatat dalam Duniasuri.com adalah berdasarkan pengalaman, melalui pembacaan, serta testimoni sendiri dan pengguna.

 

3) Duniasuri.com tidak bertanggungjawab di atas sebarang kerosakan atau kecederaan samada pada diri atau harta benda akibat pergantungan kepada segala maklumat dan tips yang diberikan.

 

4) Anda perlu merujuk kepada doktor atau pakar perubatan berkaitan kesihatan anda. Keputusan doktor yang merawat adalah lebih utama.

 

5) Segala produk yang dicadangkan oleh kami merupakan saranan Nutritionist. Keputusan belian adalah keputusan mutlak pihak pembeli. Pihak kami hanya memberi cadangan. Kesan pengambilan vitamin Shaklee adalah berbeza antara pengguna mengikut tahap kesihatan masing-masing.

 

6) Duniasuri.com tidak menjamin segala yang tertulis berkaitan produk dapat memberi hasil sebagaimana yang dinyatakan. Hal ini kerana banyak faktor yang mempengaruhi kesannya contohnya kondisi kesihatan, cara pengambilan dan sebagainya.

 

Sesungguhnya kita berikhtiar dan ‘ALLAH MAHA PENYEMBUH’.

 

Harap Maklum,

 

Terima Kasih.