Penawar Stress Buat Setiap Keluarga Di Malaysia

stress, tekanan perasaan, tekanan jiwa

Stress, tekanan jiwa, tekanan perasaan. Maksud lebih kurang sama ja kan? Mama fas kalau boleh teringin nak agihkan satu produk penawar stress ni untuk setiap keluarga di Malaysia. Sebolehnya nak sangat setiap keluarga berada dalam keadaan harmoni dan gembira.

 

penawar-stress, keluarga bahagia

 

 

Bukan apa, kalau bab pemakanan kira ok la lagi sebab kita masih ada pilihan untuk mendapatkan makanan organik yang selamat. Bagi yang di rumahnya ada halaman, mungkin lebih beruntung sebab boleh  bercucuk tanam sendiri serba sikit kan. Kalau macam beras, gula dah boleh beli yang organik.

 

 

 

Tapi ada satu perkara atau isu besar yang pada mama fas agak serius dan jarang sangat orang nak selesaikan. Iaitu STRESS atau TEKANAN JIWA atau TEKANAN PERASAAN. Kadangkala penyakit seperti migraine, sakit kepala, sakit perut, kanser dan sebagainya berpunca dari stress yang tidak dikawal. Stress juga boleh memudaratkan lagi penyakit yang sedia ada dalam tubuh kita. Mahu tidak mahu kita kena usahakan untuk cari penawar stress ni.

 

 

 

Kalau ikutkan, penawar stress ni bukan sejenis ja produk Shaklee yang sesuai, ia berkesan sekurang-kurangnya digabungkan dengan 4 jenis supplemen. Alhamdulillah, mama fas pernah bantu seorang pelajar dengan masalah stress yang kronik hingga timbul masalah sakit yang lain dan hampir-hampir menggelapkan masa depan sendiri sebab mahu berhenti belajar ekoran sakit yang dialami. Ikhtiar dengan 4 jenis produk Shaklee tersebut benar-benar membantu beliau beransur-ansur sihat dan kembali fokus kepada pelajaran dengan izin Allah Taala dalam masa tak sampai sebulan.

 

 

 

Sebarang persoalan dengan supplemen penawar stress yang lengkap boleh hubungi mama fas ya…:)

 

 

 

Nak cerita di sini, paling koman setiap keluarga di Malaysia ni perlu sangat makan supplemen penawar stress ni terutamanya setiap ketua keluarga. Maklum sangat macam-macam nak kena pikir. Mencari nafkah di Malaysia ni pun cukup mencabar. Dengan harga barangan, minyak, tol yang mencanak naik, cukai dan macam-macam lagi. Tuntutan kerja hakiki pun dah cukup stress. Mak yang duduk di rumah pun stress juga. Mendidik anak-anak zaman millennium ni pun mencabar emosi dan kesabaran.

 

 

 

Bahaya sangat kalau stress tak dikawal. Bukan saja boleh mengancam diri sendiri, malah ahli keluarga dan masyarakat pun boleh terbabit sama.

 

stress, tekanan perasaan, tekanan jiwa

 

Banyak kes-kes masalah sosial masyarakat di Malaysia yang agak menakutkan boleh kata disebabkan oleh stress atau tekanan perasaan yang melampau. Kes bunuh diri, kes dera anak, kes pukul mak dan sebagainya adalah antara kesan negative bila stress tidak dikawal dengan baik. Bila dalam keadaan begini, tambah pula kurangnya keimanan kepada Sang Pencipta, maka bertambah-tambahlah teruknya gejala tersebut.

 

 

 

Jadi, apakah penawar stress tersebut? 🙂

 

 

 

Penawar Stress tersebut ialah B-Complex Shaklee

 

b-complex shaklee

B-complex Shaklee adalah sumber vitamin B semulajadi yang paling lengkap dengan adanya 8 komponen vitamin B. Salah satu sebab kenapa panting dan perlunya vitamin B ini ialah ia membantu dalam mamastikan fungsi saraf kita berada dalam keadaan sihat sekaligus meredakan sakit kepala, tekanan, kemurungan dan masalah sukar tidur.

 

 

Selain itu, B Complex juga berfungsi menukarkan makanan kepada tenaga seterusnya membantu sel-sel kita mendapat tenaga yang cukup. Masalah keletihan dan kelesuan yang berpanjangan dapat dikurangkan. Bila badan kurang letih dan lesu, in shaa allah setiap pekerjaan yang kita buat juga berjalan dengan lancar.

 

 

Banyak lagi fungsi B Complex ni yang boleh diselaraskan dengan isu kesihatan yang dialami. Cuma perlu dapatkan B Complex yang semulajadi dengan kadar kebolehserapan yang tinggi dan berkualiti serta lengkap 8 komponen vitamin B.

 

 

Bila stress dapat dikawal in shaa allah..setiap dari kita dapat hidup dengan ceria dan bahagia. Sebab itulah betapa perlu dan pentingnya penawar stress ni…:)

 

 

 

In shaa Allah..:)

 

Nak beli B Complex Shaklee?? KLIK gambar di bawah..:)

 

b-complex shaklee

 

Atau

Penawar Stress Lengkap. KLIK di bawah..:)

beli sekarang produk shaklee order online

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

ˆ