Pencuci Serbaguna Basic-H Yang Super Pekat, Jimat Dan Selamat

basic-h

Kebetulan sebelum customer tersayang sampai rumah nak beli produk, mama fas sempat la cuci lantai depan rumah menggunakan Basic-H. Lama dah tak beli cecair F-b-l-s- atau detergen pencuci lantai yang lain.hehe..Rasa dah serasi sangat dengan Basic-H walaupun ianya tidaklah berbau wangi langsung.

 

basic-h

 

Pencuci Basic-H ni pekat sangat. Guna sikit ja dah berkesan. Macam mama fas sendiri, sebotol Basic-H ni masih ada lagi  boleh dikatakan dekat setahun setengah la masih ada lagi 1/3 botol.

 

 

 

Mama fas guna untuk apa? Jawapannya, macam-macam!!!

 

kegunaan-basic-h

 

>>> Buat mandi

>>> Syampoo pun jadi

>>> Rendam sayur, buah

>>> Cuci barang kemas

>>> Rendam dan basuh baju

>>> Cuci kereta

>>> Cuci lantai

>>> Cuci tingkap

>>> Cuci kabinet

>>> Halau semut, lipas

 

 

 

Tudiaaa…

 

 

Banyaknya…hehehe

 

 

Kalau Tanya mama fas, boleh ke rendam sayur, buah tu..

 

 

 

Buat mandi lagi..

 

 

 

Pada mama fas, disebabkan Basic-H dah terbukti selamat selama lebih dari 50 tahun, kenapa pula nak takut kan…:) Basic-H langsung tidak mengandungi bahan-bahan merbahaya dan bertoksid seperti Butyl cellosolve, Morfolin, Ammonia dan lain-lain lagi. Setakat ni belum lagi la kulit mama fas kering atau mengelupas, timbul alergik dan sebagainya.

 

 

 

Kalau suruh mama fas guna jenama lain yang dekat pasaran contohnya detergen yang dikhaskan untuk cuci toilet, lantai memang mama fas tak guna laaa…..tak berani  aih…dah la jelas nyata mengandungi  bahan kimia merbahaya..lagi mau sapu kat badan, muka, dan sebagainya…huhuhu

 

 

 

Apa Yang Membezakan Basic-H Shaklee Dengan  Jenama Lain?

 

 

 

SELAMAT

>> Tidak bertoksik

>> Tanpa  gas beracun

>> Tanpa bahan kimia berbahaya

>> Tanpa bahan pewangi

>> Lembut pada tangan

>> pH seimbang

>> Tanpa klorin

 

 

 

BERKESAN

>> Berkesan menanggalkan kotoran dan minyak

>> Pekat berganda

 

 

 

MESRA ALAM

>> dihasilkan dari ramuan semulajadi yang diekstrak dari kelapa dan jagung serta sisa vitamin

>> Biorosot

>> Tanpa fosfat

>>  Bungkusan yang boleh kitar semula

>> Tanpa pewarna

>> Selamat untuk sistem septik  dan pembentungan.

 

 

Jadi, jangan risau, anda boleh guna Basic-H ni tanpa was-was dan kerisauan ya..

Nak cuba boleh hubungi kak fas ya 🙂

.

.

.

Di Facebook

DI FB Page

Atau Whats app di talian : 012-4686513

Atau nak beli terus boleh direct KLIK DI BAWAH >>>

Pilih Basic H

 

 

beli-shaklee-online-terus-dari-hq-shaklee

Beli Shaklee Online

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

ˆ