Pengedar Shaklee Jitra, Alor Setar, Kedah Terbaik Pilihan Anda

Assalammualaikum, Hai…Nama saya adalah Fasihah Abdul Shukor. Panggil mama fas saja. Mama fas adalah Pengedar Shaklee Jitra, Alor Setar, Kedah. Mama fas membuat bisnes online Shaklee sepenuh masa dan merupakan suri kepada En Mohd  Ikhsan yang baik hati dan penyayang. Merupakan mama kepada 3 orang anak-anak syurga yang sangat bijak, hensem dan cantik iaitu Muhammad Ammar 5 tahun, Nur Amanina 3 tahun dan Arwah Muhammad Ameer.

 

Pengedar Shaklee Jitra, Alor Setar, Kedah

Sungguhpun mama fas seorang suri rumah, tapi tidak bermakna mama fas tidak boleh menjana pendapatan dari rumah. Kini, mama fas berusaha untuk menggembirakan orang-orang yang tersayang melalui Shaklee.

 

 

Pada mama fas kejayaan dan kekayaan adalah milik semua orang. Selagi kita berusaha dan yakin pada ALLAH SWT yang MAHA PENYAYANG dan MAHA PEMBERI segalanya TIADA YANG MUSTAHIL untuk dikecapi.

 

 

Mama fas mula mengenali Shaklee dan menjadi pengedar Shaklee apabila menggunakan produk ini untuk masalah kesihatan dalaman dan kulit kusam serta untuk penjagaan kesihatan ibubapa mama fas pada tahun 2013. Kemudian diteruskan dengan Set Mengandung Shaklee dan Set Bersalin Shaklee serta sehingga kini terus mengamalkan vitamin Shaklee.

 

 

Setelah berpuas hati dengan setiap produk vitamin Shaklee yang diambil dan mendapat perubahan positif kepada diri mama fas dan keluarga menjadi penyebab kenapa mama fas mula serius dalam Shaklee.

 

 

Kini, mama fas sangat komited dalam usaha membantu dan memberi kesempatan kepada sesiapa saja di luar sana agar turut sama menggunakan produk Shaklee dan merasai sendiri manfaatnya.

 

 

Selain itu, dapat memberi nilai tambah kepada kehidupan dari segi peningkatan tahap kesihatan malah dalam menjana pendapatan berbekalkan ilmu yang ada di samping bantuan daripada pakar-pakar dalam pelbagai bidang serta Pakar Nutrisi secara terus yang terdapat dalam Group mama fas sekarang. InsyaALLAH.

 

 

 

Apa Faedah untuk Daftar Ahli Shaklee bersama kami?

 

1 – Panduan serta Konsultasi Eksklusif Berkaitan Cara Makan Shaklee yang Berbeza dari Group Lain

 

Anda akan diberi KONSULTASI EKSKLUSIF yang terbaik tentang cara makan dan waktu pengambilan vitamin yang betul bagi memastikan anda mampu mendapat khasiat yang sewajarnya.
Jika anda perasan, setiap cadangan pengambilan supplemen Shaklee adalah berbeza-beza serta cadangan set supplemen untuk masalah kesihatan yang ingin dibantu juga adalah berbeza antara SID Shaklee.

 

Kelebihan yang ada, group mama fas dibimbing oleh mereka yang mempunyai kepakaran dalam bidang berkaitan nutrisi dan kesihatan.

 

Malah cadangan set yang diberikan oleh group mama fas juga adalah berbeza-beza bagi setiap individu kerana setiap orang mempunyai masalah dan memerlukan pendekatan yang berbeza.

 

Adalah PENTING bagi kita mengambil vitamin pada masa dan dos yang betul.

 

Aikkk…cara makan macam nak makan ubat pulak padahal makanan tambahan ja….heran ye…

 

 

Ya…oleh kerana semua produk Shaklee adalah merupakan jenis alami maka sebaiknya ia diambil dengan cara yang betul. Pantang larang pengambilannya adalah mengikut kategori vitamin.

 

 

Cara makan vitamin Shaklee juga adalah mengikut keadaan dan keperluan tubuh serta mengambil kira corak pemakanan harian dan pengambilan ubat-ubatan tertentu sekiranya ada.. Dos ketika badan memerlukan lebih nutrient contohnya di saat tubuh kita berada dalam proses kesembuhan, dos vitamin dan cara pengambilannya berbeza dari mereka yang mengambil vitamin sebagai rutin penjagaan kesihatan.

 

 

Ada antara produk Shaklee perlu diberi perhatian pengambilannya. Samada dos yang diambil terlebih dari yang disyorkan bagi vitamin tertentu yang boleh memudaratkan kita.

 

 

Jika dos yang diambil pula kurang dari yang disyorkan ditambah pula dengan jadual makan yang salah boleh menyebabkan kita kurang atau tidak mendapat khasiat yang sewajarnya.

 

 

 

3 SEBAB KENAPA CARA MAKAN SHAKLEE DARI GROUP KAMI TERBAIK

 

1- Mentor mama fas merupakan pengguna setia sejak tahun 1997 berlatar belakangkan bidang perubatan

 

  • Mendapat bimbingan terus dari saintis dan pakar nutrisi Shaklee melalui Program TTT Nutrition

 

  • Cadangan yang disyorkan adalah selaras dengan WHO dan US RNI

 

 

2 – Selain itu, bagi yang ingin berbisnes pula Group Wildan mempunyai Kekuatan kerana Mami mama fas merupakan Internet Marketer yang Cemerlang.

 

  • Bagi yang ingin serius berbisnes pula, kita mempunyai sokongan group dengan leader atau mentor yang hebat dan pakar. Melalui group, kita akan belajar bersama-sama teknik-teknik berbisnes.

 

3 – InsyaALLAH, selagi kita mahu merendah diri dan belajar , kita akan berjaya.

 

  • Mama fas pun sedang belajar,..pembelajaran adalah proses yang berterusan…..Jadi, kita akan sama-sama belajar dan berusaha meningkatkan taraf hidup ke tingkat yang lebih tinggi dengan bisnes Shaklee. InsyaALLAH.

 

Ingin tahu lebih lanjut:

 

> Cara Daftar Ahli Shaklee Online yang serba Mudah

> Daftar Ahli Shaklee Untuk Dapat Faedah dan Harga Jimat

> Pengedar Shaklee Terbaik bersama Group Famili Jutawan Terhebat

> Peluang Buat duit dari rumah untuk tambah pendapatan

 

Feel free to call mama fas ye..:)

 

pengedar-shaklee-jitra-pengedar-shaklee-alor-setar-pengedar-shaklee-kedah

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

ˆ