Pengedar Shaklee Terbaik Kedah bersama Group Famili Jutawan Terbaik

Assalammualaikum w.b.t.

Anda berhajat nak jadi ahli Shaklee?? Alhamdulillah..Sekiranya kita berhajat untuk menjadi seorang PENGEDAR SAH SHAKLEE yang terbaik, maka seharusnya kita perlukan seorang MENTOR dan GROUP FAMILI yang TERBAIK dan TERHEBAT.

 

 

Alhamdulillah, mama fas tidak tersalah pilih dan Mentor mama fas ini iaitu MASTER SITI SALWA mempunyai pengalaman dalam Shaklee selama 17 tahun.

 

 

Berdasarkan pengalaman dan kemahiran beliau dalam bidang nutrisi dan kesihatan , beliau adalah mentor yang mampu memandu dan mencurahkan segala ilmu yang ada kepada setiap anak cucu cicit Shaklee di bawah beliau dengan cara yang terbaik.

 

 

Master Siti Salwa juga merupakan Master yang paling pantas dan memperoleh pendapatan 5 angka sebulan dalam tempoh 7bulan.

 

 

Hebat ke hebat..:)

 

 

Segala ilmu, input dan pengalaman hebat yang mama fas peroleh adalah hasil yang diperolehi dalam group mama fas sekarang.
InsyaALLAH, kita sesama adik beradik dalam group akan saling bantu membantu antara satu sama lain.

 

Bersama Mami Master Siti Salwa

Bersama mami selepas sesi coaching, ronda-ronda jap kat IKEA..hehe

 

 

PALING TERBAIK ADALAH MAMA FAS BOLEH BELAJAR DARI RUMAH MELALUI WEBINAR YANG DILAKUKAN oleh group selain mengikuti kelas-kelas yang dilakukan oleh Shaklee dan juga perjumpaan atau coaching dengan mentor bila berpeluang.

 

 

Kalau dah berwebinar dengan leader dan adik-beradik dalam group sampai lewat malam pun masih ok lagi sebab anak-anak masih di depan mata. Kekadang anak-anak juga la yang jadi peneman kalau mereka tidur lambat….hehehe…..best bukan…pakai baju kelawar pun tak heran…sambil makan-makan….tidurkan anak….relaks je….JANJI ILMU DAPAT.

 

 

Jika anda perasan kebanyakan MLM anda perlu menghadirkan diri ke perjumpaan anjuran syarikat dengan membawa prospek.. Kebiasaannya pada waktu malam dan akan habis lewat malam dan mungkin sampai ke pagi…. Mungkin sekarang takde dah kot (hehehe) Tapi pengalaman mama fas dulu pernah habis sampai kul 1pagi. Pastu serik dah…. huhuhu

 

 

Memang agak sukar bagi seorang wanita bergelar ibu macam mama fas ni. Mama fas berani cakap begini sebab mama fas sendiri biasa dan pernah hadiri perjumpaan begini dengan syarikat MLM lain….jadi, tau sangat…hehehe..waktu tu anak sorang boleh la lagi tapi tetap sukar. Bila suami takde, mak dan ayah tolong jaga anak mama fas..Jadi, tetap merisaukan suami, mak dan ayah mama fas bila balik lambat…memikirkan diri yang menyusahkan orang yang mama fas sayang maka mama fas buat keputusan untuk tidak hadirkan diri dah lagi ke perjumpaan yang buat malam begitu. Bila dah tambah anak lagi la tak boleh nak tinggalkan…

 

 

Tetapi Shaklee, bengkel atau kelas nutrisi yang dilakukan hanya di siang hari dan hari cuti. Jarang sangat program di waktu malam. Kalau ada pun dalam tempoh 2-3jam macam tu saja. Tidak sampai ke pagi. Kalau berkesempatan boleh je hadiri. Event anjuran Shaklee pun kalau pergi nak bawa sesiapa saja pun boleh suami, anak-anak, adik kakak atau kawan-kawan sambil boleh makan-makan free kalau ada.

 

aktiviti group pengedar shaklee WM

Aktiviti group bersama di IMKK. Cukup Happening !

 

 

Ketika menghadiri bengkel nutrisi di Penang

Masuk kelas mantapkan ilmu – 1 hari Bengkel Nutrisi.

 

 

Selain tu, TALK oleh Nutritionist Shaklee juga diadakan mengikut kawasan dan negeri. Jadi, bila berpeluang, boleh la hadir. Biasanya tak lama..Dalam 1 jam saja. Kalau di Utara, dibuat di Alor Setar tiap bulan. Jadi, boleh check jadual Shaklee ye.

 

Bersama Nutritionist Penang Branch Ms Kuek Qiu Wuen

 

Kelebihan dan Faedah bersama Group kami

 

Alhamdulillah, sekiranya anda bersedia menjadi pengedar bersama kami dan ingin berbisnes, anda membuat keputusan untuk berada di landasan yang tepat dengan bantuan :

 

 

1. Mentor yang berpengalaman dalam Shaklee selama 17 tahun dan kesihatan sebagai pakar nutrisi serta pakar dalam ilmu blogging

 

2. Pakar Nutrisi Bertauliah

 

3. Pakar Kesuburan Lelaki dan Wanita

 

4. Mendapat bimbingan bisnes Shaklee secara online dan offline

 

5. Mendapat sokongan dan bimbingan berterusan – kumpulan berinformatif dalam memastikan kita mendapat informasi produk berkualiti

 

 

Group kami diterajui oleh pakar perniagaan internet wanita dan berjaya membuat jualan RM1.1 juta dalam tempoh 7bulan. Beliau, Master Siti Salwa mempunyai kepakaran dalam bisnes internet khususnya TEKNIK SEO BLOG dan Pemasaran Facebook. Beliau juga adalah Kaunselor Laktasi Berdaftar Malaysia.

 

Selain ilmu kesihatan, nutrisi, media sosial, bisnes, pemasaran dan sebagainya, kita tidak boleh lari dari pemantapan ilmu jiwa dan rohani. Ilmu rohani penting agar setiap perkara yang kita lakukan mestilah kerana ALLAH SWT bagi mendapat keberkatan serta rahmat dari-NYA.

 

Ini jugalah yang dititipkan oleh mami dan kami adik-beradik dalam group agar sentiasa berpesan-pesan dan ingat memperingati antara satu sama lain.

 

Bagi kita yang serius untuk berbisnes, inilah platformnya. Melalui group kita akan akan dibimbing. Yang PENTING kita sendiri yang MAHU dan BERSEDIA UNTUK BELAJAR dari PAKAR.

 

Segala ilmu yang diperoleh adalah dari PAKAR. Kerana group kita sendiri terdiri dari PAKAR-PAKAR yang berkaitan samada kesihatan, nutrisi, Blog, SEO, IM dan banyak lagi. Tidak perlu lagi cari di mana-mana.

 

Semoga apa yang kami lakukan dapat memberi manfaat kepada orang lain dan ALLAH mempermudahkan rezeki kita semua.

 

AMIINN..

 

Ingin tahu

 

 

 

  • Nak Jadi Ahli Shaklee ??? KLIK JE BAWAH NI 

join shaklee now,daftar ahli shaklee online,daftar ahli shaklee sekarang,pengedar shaklee kedah,pengedar shaklee jitra,pengedar shaklee alor setar,Vivix,Set Berpantang Shaklee,Set mengandung Shaklee

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

ˆ