Puas Hati Dan Selamat | Beli Shaklee Online Terus Dari HQ Shaklee

eli-shaklee-online-terus-dari-hq-shaklee

Bismillah. Hampaa..nak habaq ni, kalu hampa nak beli Shaklee Online, boleh la beli terus dari HQ Shaklee. Bukan apa, ada yang risau kot-kot mama fas juai stok lama kan….tapi setakat ni alhamdulillah, stok mama fas memang sentiasa bertukar tangan..habis order, habis order…cuma ada stok tertentu yang mama fas akan order terus dari ibu pejabat Shaklee contohnya kalau perlu pos ke tempat yang lebih jauh atau stok mama fas habis sebelum sempat restock. Kadangkala, ada yang minta mama fas pos tapi jika banyak dan berat mama fas akan order terus melalui HQ Shaklee sebab kos penghantaran lebih murah. Sapa yang takmau kan selagi boleh berjimat, kita jimat..hehehe

 

 

beli-shaklee-online-terus-dari-hq-shaklee

Beli Shaklee Online

 

Bukan apa, hampa aka customer kesayangan mama fas ni  ragamnya macam-macam.  Ada yang malu nak jumpa, nak minta diposkan. Ada yang nak jimat masa dan tenaga, maka dia order sendiri dan tunggu barang sampai ja depan rumah. Jangan risau, konsultasi akan diberikan sebab kan anda pelanggan mama fas…:) Ada yang nak mama fas COD, dan biasanya mama fas akan cas mengikut lokasi iaitu antara RM10-RM15. Cas juga ka??? Casss….sebab khidmat penghantaran memerlukan minyak untuk sampai ke destinasi……betui kann..:). Yang paling best kalau hampa nak mai beli sendiri kat rumah mama fas, lagi la dialu-alukan.

 

 

 

Pastinya bila hampa beli Shaklee online terus dari HQ Shaklee, hampa akan lebih puaih hati.  Dah pasti barang yang hampa terima tu barang fresh dari stor Shaklee…..jadi, dak la hampa nak komplen pasai expiry date produk Shaklee..hehehe

 

 

Selain tu, produk Shaklee yang dipos terus dari HQ Shaklee dilindungi insurans, kot-kot hampa terima barang tapi kondisi rosak seperti supplemen OmegaGuard anda pecah ke atau apa..maka anda boleh bagitau semula kat HQ Shaklee dan mereka akan gantikan dengan  yang baru.

 

 

 

Kan best..senang dan mudah..

 

Hampa pilih produk, bayar dan beli Shaklee Online terus dari Hq Shaklee…

 

Kalau nak tanya mama fas dulu pun boleh untuk kepastian produk yang bersesuaian. Hubungi ja mama fas seperti di bawah ya..

 

 

Hubungi pengedar Shaklee Jitra, Pengedar Shaklee Alor Setar,Pengedar Kedah

 

 

Nak beli Shaklee Online, boleh terus klik gambar di bawah…

 

 

beli-shaklee-online-terus-dari-hq-shaklee

Beli Shaklee Online

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
ˆ