Refleksi Diri Sendiri Bagi Tahun 2016

refleksi-diri

Bismillah. Tak lama lagi kita dah nak masuk tahun baru 2017.  Jadi kena la tengok balik refleksi diri sepanjang tahun 2016 ni..Sudah berubah atau masih begitu…? Mana-mana target yang belum dicapai tahun 2016 ni akan dibawa ke tahun 2017 dengan usaha yang lebih dan lebih lagi..:)

 

refleksi-diri

 

Walaupun baru tahun ni mama fas mula bangkit semula dalam bisnes Shaklee, mama fas bersyukur sebab terus diberi kepercayaan oleh anak-anak dan cuctomer-customer Shaklee yang sangat baik hati..:)

 

 

 

Bukan mudah buat mama fas yang jenis tak banyak cakap dan malu ni nak bercerita kat orang yang  mama fas ni pengedar sah Shaklee tau..:) Segalanya kerana ‘BIG WHY’ lah yang menyebabkan mama fas menjadi semakin tidak kisah, yang penting BUAT!!. 🙂

 

 

 

Alhamdulillah..sikit demi sikit mama fas jadi lebih yakin dan berani. Malah perasaan syukur dan gembira bila ada customer-customer yang dengan rela hati memberi feedback dan review selepas beberapa waktu menggunakan Shaklee.

 

 

 

Kemudian, Allah Maha Mendengar lagi Maha Pengasih dan Penyayang. Dapat pula anak Shaklee Ct Zainab yang sangat bijak dan proaktif. Tanggungjawab mama fas juga makin bertambah…syukur sangat sebab Ct Zainab seorang yang cepat belajar dan mudah faham.

 

 

 

In shaa allah, lepas ni mama fas akan berusaha lebih lagi dan dapat jadi mama yang lebih baik bukan saja kepada anak kandung sendiri malah kepada semua anak-anak Shaklee dibawah www.duniasuri.com..:)

 

 

 

Mengenangkan semua ini, menjadikan mama fas senyum sendiri malah sangat-sangat bersyukur dengan apa yang telah Allah  berikan..:)

 

 

Alhamdulillah..:)

sharing is caring,pengedar shaklee Kedah,pengedar shaklee Jitra,Alor Setar, Basic H Shaklee

 

Hubungi Pengedar Shaklee,set berpantang shaklee, set bersalin shaklee Kedah, Jitra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
ˆ