Set Berpantang Shaklee Pilihan Mama Gojes

set-berpantang-shaklee-set-bersalin-shaklee-set-berpantang-set-bersalin

Salam ceria mama gojes sekalian ūüôā Sedang mencari Set Berpantang Shaklee ka…? Kalau sekarang mama gojes sekalian ¬†sedang menghitung hari untuk bersalin dan tidak tahu apa yang nak dimakan semasa berpantang nanti, jangan la risau, Set Berpantang Shaklee kan ada. Betul, ianya sangat mudah jika anda berpantang dengan set ini. In Shaa Allah set ini memenuhi keperluan nutrisi anda dan juga bayi.

 

 

set-berpantang-shaklee-set-bersalin-shaklee-set-berpantang-set-bersalin

Mama fas sendiri melalui pengalaman berpantang menggunakan Set Berpantang Shaklee atau juga dikenali sebagai Set Bersalin Shaklee. Boleh BACA DI SINI. Alhamdulillah, sangat mudah bagi ibu-ibu yang baru bersalin hendak melalui proses berpantang dengan menggunakan set ni.

.

Mama fas mula makan set ni masa bersalin anak ketiga. Anak pertama dan kedua waktu tu belum kenal lagi Shaklee. Tau pasal Shaklee pun masa anak kedua dah berumur setahun lebih.huhuhu..Papepun, better late than never…betul ke betul..hehehe

.

Hakikatnya, vitamin Shaklee itu sama sahaja. Cuma setiap satu komponen dalam Set Berpantang Shaklee itu mempunyai peranan yang berbeza. Setiap ibu yang bersalin mempunyai pengalaman yang berlainan, jadi cara makan dan vitamin yang diperlukan juga akan ada perbezaan. Contohnya ada  ibu yang bersalin normal tapi tiada luka jahitan, manakala ada ibu yang bersalin normal tapi mempunyai luka jahitan yang agak panjang dan sangat menyakitkan. Ada ibu yang mempunyai isu buasir yang serius manakala ada ibu yang tiada masalah buasir. Di sini pengambilan cara makan supplemen adalah berbeza. Begitu juga para mama gojes yang bersalin secara pembedahan.

.

Bagi mengetahui manfaat setiap vitamin dalam Set Berpantang Shaklee boleh rujuk Di SINI

 

 

Jangan risau, jika anda ada sebarang pertanyaan boleh je hubungi  Mama fas, in shaa Allah Mama fas akan bantu selagi mampu.

 

 

Mari kita tengok set-set berpantang yang menjadi pilihan para mama gojes lepas bersalin ye..:)

Set berpantang Shaklee ni boleh diambil bagi ibu-ibu  yang bersalin normal ataupun bersalin secara pembedahan. Anda boleh mulakan pengambilan set berpantang Shaklee seawal mungkin selepas bersalin. Cara makan set berpantang Shaklee akan diberikan bagi setiap pembelian, jangan risau ye…:)

  1. Set Berpantang Shaklee Premium

Set ini lengkap bagi anda yang ingin sihat bertenaga, membanyakkan susu ibu serta ingin menurunkan berat badan dengan pantas ketika berpantang.

set-berpantang-shaklee-premium-set-bersalin-shaklee-set-berpantang-set-bersalin-pengedar-shaklee-jitra-pengedar-shaklee-alor-setarkedah

  1. Set Berpantang Shaklee Extra

Set ini untuk anda yang ingin sihat bertenaga di samping membanyakkan susu badan.

set-berpantang-shaklee-extraset-bersalin-shakleeset-berpantangpengedar-shaklee-jitrapengedar-alor-setarkedah

  1. Set Berpantang Shaklee Asas

Set berpantang ini adalah yang PALING ASAS untuk manfaat ibu lepas bersalin.

set-berpantang-shaklee-basicset-bersalin-shaklee-set-berpantang-set-bersalinpengedar-shaklee-jitrapengedar-shaklee-alor-setarkedah

NOTA PENTING :  Sekiranya anda mempunyai isu penyakit Talasemia, penyakit autoimun seperti SLE sila maklumkan kepada  Mama fas  ya..

Sebarang Pertanyaan, boleh hubungi Mama Fas ya…

Hubungi Pengedar Shaklee,set berpantang shaklee, set bersalin shaklee Kedah, Jitra

Jika ingin mendaftar sebagai ahli Shaklee, cuma klik gambar di bawah :

join shaklee now,daftar ahli shaklee online,daftar ahli shaklee sekarang,pengedar shaklee kedah,pengedar shaklee jitra,pengedar shaklee alor setar,Vivix,Set Berpantang Shaklee,Set mengandung Shaklee, beli shaklee online, cara beli shaklee online 2016

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
ňÜ