ESP Shaklee

now browsing by tag

 
 

Set Mengandung Shaklee 2018 | Pilihan Para Ibu Bijak

Ibu-ibu tengah survey Set Mengandung Shaklee ya..:) Apa kata bapa mithali hadiahkan la Set Mengandung Shaklee ni untuk isteri tercinta yang tengah mengandungkan permata hati tu kannn.   SET MENGANDUNG SHAKLEE     Cabaran Ketika Mengandung   Banyak cabaran dan situasi yang dilalui bagi setiap ibu dalam melalui proses mengandungRead More

Set Berpantang Shaklee Pilihan Mama Gojes

set-berpantang-shaklee-set-bersalin-shaklee-set-berpantang-set-bersalin

Salam ceria mama gojes sekalian 🙂 Sedang mencari Set Berpantang Shaklee ka…? Kalau sekarang mama gojes sekalian  sedang menghitung hari untuk bersalin dan tidak tahu apa yang nak dimakan semasa berpantang nanti, jangan la risau, Set Berpantang Shaklee kan ada. Betul, ianya sangat mudah jika anda berpantang dengan set ini.Read More

Kek Pandan Cheese ESP dan Meal Shakes Leleh

potongan kek pandan cheese leleh dengan ESP & Mealshakes, kek pandan cheese leleh

Salam Ceria, Kali ni mama fas buat Kek Pandan Cheese ESP dan Meal Shakes Leleh. Banyak kali juga dah kek ni dibuat. Sebabnya mama fas suka dan anak-anak pun lagi sukaa….:) Anak-anak pun dah pandai minta kek apa yang teringin nak makan. Jadi sebagai memenuhi impian anak-anak dan selera mamaRead More

Pengalaman Sendiri Pertama Kali Berpantang dengan Set Bersalin Shaklee

Set berpantang shaklee, set bersalin shaklee

Salam semua.. Putera mama fas Muhammad Ameer sudah 2 bulan dilahirkan. Sekejap je masa berlalu kan. Tup tup dah 2 bulan. Alhamdulillah, semuanya dalam keadaan baik . Jadi, hari yang best ni mama fas nak share sikit pengalaman pertama mama fas sendiri berpantang dengan Set Bersalin Shaklee atau Set BerpantangRead More

9 Jenis Asid Amino Perlu Hanya Dalam 1 Bekas ESP Shaklee

Salam semua, Ada orang tanya mama fas…apa yang special sangat dengan ESP Shaklee ni. Banyak sangat orang dok minum. Bila ditanya, minum air soya ja pun. Haa…jadi mama fas nak sambung cerita sikit tentang ESP Shaklee. Semuanya kerana, terdapat 9 jenis asid amino perlu ada dalam 1 bekas ESP Shaklee.Read More

Kepentingan Protein Dan ESP Shaklee Sebagai Sumber Protein Terbaik

sumber soya non-GMO, ESP Shaklee,

Selamat pagi… Pagi ni rasa sejuk sikit cuaca…entahla rasa segar je…sementara siapkan kerja rumah, kemas dapur sebelum hantar Ammar ke sekolah, setiap pagi mama fas mesti bancuh minuman ESP Shaklee…dapat lapik perut dan rasa kenyang…     Haaa….kan dah terlanjur cerita… boleh mama fas share sikit tentang serbuk protein dariRead More

ˆ